Egmond aan Zee

Egmond is geweldig! Leuk centrum, heerlijk wandelen op strand en in de duinen. Hier kom je echt tot rust. In deze drie zinnen wordt de kern weergegeven van waar het in Egmond om draait: gezelligheid, strand, duinen en rust.

Gedurende alle jaargetijden kunt u voor een heerlijke uitwaaiweekend of een hele week vol ontspanning in ons gezellige dorp aan uw trekken komen.

Egmond aan Zee beschikt over een uitgestrekt bos-, duin- en heidegebied; een unieke plek voor de natuuraanbidder, en het mooiste zandstrand van Nederland een paradijs voor de zonaanbieder. Maar Egmond is vooral een heerlijk oord waar jong en oud zich zeker zal vermaken.

Uiteraard is het niet alleen maar rust dat de klok slaat, er is ook genoeg te doen voor de actievere vakantievierder. In Egmond en omgeving vindt u een zwembad, tennisbanen, maneges,  een golfbaan, vele musea, prachtige bollenvelden, de Alkmaarse kaasmarkt, de Limmense bloemendagen en meer. Bij de entree van onze Bed & Breakfast vindt u informatiemateriaal van de leukste uitstapjes.

Wandelaars en fietsers komen in Egmond en omgeving bijzonder goed aan hun trekken. Vele wandel- en fietsroutes doorkruisen onze gemeente. Lange-afstandroutes, korte routes, fotoroutes, het is er allemaal.

Omdat het aanbod aan activiteiten in Egmond aan Zee teveel is om op te noemen, vindt u op de pagina bezienswaardigheden verwijzingen naar allerlei sites met informatie hierover.